BannerCatalogus

Roland VersaUV LEF-12i

Voorwerpen snel en goedkoop personaliseren

Gebruik de VersaUV LEF om tekst, foto's, logo's of andere designs direct te printen op voorwerpen tot 10cm dikte. Voorbeelden zijn gadgets, geschenkartikelen, prototypes, industriële onderdelen en elektronica. De LEF maakt het dus mogelijk om snel en tegen een aantrekkelijke prijs alledaagse voorwerpen om te vormen in unieke, gepersonaliseerde hebbedingen. Met de LEF kunt u printen op een oneindige groep materialen. Voorbeelden zijn PET, ABS, polycarbonaat, TPU, leer en textiel.   

ECO-UV-inkt

De ECO-UV-inkt garandeert een ruim kleurgamma en een grote densiteit. De inkt vereist geen droogtijd en blijft flexibel, zodat hij niet breekt als het materiaal gebogen of uitgerekt wordt. ECO-UV is verkrijgbaar in cassettes van 220ml en is beschikbaar in CMYK + wit + gloss. Wij raden aan deze inkt te gebruiken in combinatie met een afzuiging. 

Speciale kleuren

De LEF-serie is uitgerust met CMYK, witte en transparante inkt. De witte inkt geeft prachtige resultaten op zowel gekleurde als op doorschijnende voorwerpen. U kunt de inkt ook gebruiken als opake onderlaag, zodat de andere kleuren sterker naar voren komen. De transparante inkt creëert speciale effecten, zoals een matte of glanzende afwerking en reliëf. Denk bij reliëf bijvoorbeeld aan brailleschrift en geometrische patronen die u effectief kunt voelen. De ingebouwde LED-lamp zorgt ervoor dat de inkt meteen droogt. U kunt de beprinte voorwerpen dus direct gebruiken of verwerken. Ook kunt zonder enig probleem op hittegevoelige materialen en voorwerpen printen.

Eenvoudig in gebruik en energie-efficiënt

De LEF is eenvoudig in gebruik en vraagt geen opwarming of afkoeling tussen printopdrachten. De ingebouwde LED-lamp heeft een erg lange levensduur en verbruikt weinig energie. De LEF is ook uitgerust met een kap die u beschermt tegen UV-licht en met een scherm dat ervoor zorgt dat er geen stof op het voorwerp valt tijdens het printen. Bovendien kunt u een afzuiginstallatie aansluiten op het toestel. Die kan op zijn beurt dienstdoen als tafel waarop u de printer plaatst.

Instap- en productiemodel beschikbaar

De VersaUV LEF-serie is beschikbaar in twee modellen. De LEF-12i is een instapmodel, verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De LEF-20  is ons productiemodel. Deze is groter en sneller dan de LEF-12i. De LEF-20 heeft namelijk een printoppervlak van 508 bij 330 mm. Dat is ongeveer dubbel zo groot als bij het instapmodel. De nieuwe beweegbare LED-lamp zorgt bovendien voor een hogere productiviteit. Zowel in CMYK, als in wit en transparant liggen de printsnelheden significant hoger. Bovendien kunt u tot 20 materialen of voorwerpen als standaard in de software ingeven. Zo kunt u snel de juiste instellingen voor uw populairste items selecteren.

Specificaties

  • Maximale printbreedte: 30,5 x 28 cm
  • Materiaalbreedte: 33,5 x 31 cm
  • Maximale materiaaldikte: 100 mm
  • Maximale printsnelheid: Toepassingsafhankelijk
  • Inkt type: Eco-UV
  • Maximale resolutie: 1440 dpi
  • Optioneel: Onderstel
  • Afmeting: 998 (B) × 867 (D) × 546 (H) mm
  • Interface: Ethernet

Tags

UV

Share this product