BannerCatalogus
Roland Versaworks

Roland Versaworks

Ga meteen aan de slag met VersaWorks

Alle Roland-printers en geïntegreerde printers/snijplotters worden geleverd inclusief VersaWorks-software. Dit is een krachtige RIP-software die eigenschappen bevat zoals Roland Color (ons exclusief spotkleurensysteem), de MAX Impact Presets voor een rijker kleurencontrast, de mogelijkheid variabele data te printen en functies om het inktniveau aan te passen.

De software ondersteunt Roland Intelligent Pass Control voor een prachtige printkwaliteit, zelfs bij hoge printsnelheden. Verder bevat de software een breed gamma aan lay-out-, bewerkings- en printfuncties, zoals nesting, tiling, cropping, scaling en serie productie.

Kleurenbibliotheken

VersaWorks ondersteunt het gebruik van de PANTONE-kleurenbibliotheek. PANTONE-spotkleuren in een ontwerp worden automatisch omgezet naar een CMYK-waarde en dan exact gelinkt aan een kleur binnen het gamma van de ECO-SOL MAX-inktset. Het zoeken naar de juiste kleur wordt door deze workflow sterk vereenvoudigd. Ook kunt u spotkleuren vervangen door een kleur naar keuze uit de Roland Color System Library. Deze bevat meer dan 1000 standaardkleuren en 512 metallic kleuren.

Vier toestellen

Dankzij VersaWorks kunt u tot vier Roland-toestellen aansturen vanaf één computer. Bovendien ondersteunt de software de GX-snijplotters. Prints die u maakte met een Roland-printer, kunt u met een GX-snijplotter moeiteloos uitsnijden. Zowel het snijden van contouren als geperforeerd snijden (door en door) behoren tot de mogelijkheden.

Compatibiliteit

VersaWorks is compatibel met Windows 7, 8 en 10. U kunt de software gebruiken in combinatie met populaire ontwerpprogramma’s zoals Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign en CorelDRAW. Roland@NET garandeert u een automatische en gratis toegang tot de laatste softwareversies en ICC-profielen. VersaWorks is op de Adobe PostScript CPSI RIP engine gebouwd.

Specificaties

  • Besturingssysteem: PC