BannerCatalogus

Roland ECO-SOL MAX 2

Description

ECO-SOL MAX2 is de nieuwste generatie van Roland DG's bekroonde eco-solventinkt.

De inkt scoort zeer hoog op alle relevante vlakken: de levensduur bij buitengebruik, de krasvastheid, de chemische resistentie en het kleurenbereik.

Gelauwerde eco-solventinkt

ECO-SOL MAX2 werd bekroond met een EDP Award voor Beste Nieuwe Generatie Solventinkt Technologie. Het is de tweede generatie van Roland DG’s gelauwerde eco-solventinkt. De inkt scoort zeer hoog op alle relevante vlakken: de levensduur bij buitengebruik, de krasvastheid, de chemische resistentie en het kleurenbereik. Bovendien is de inkt compatibel met de ruimste waaier aan printmedia in de markt. Verder is ECO-SOL MAX2 volledig nikkelvrij.

Licht zwart maakt het verschil

ECO-SOL MAX2 is beschikbaar in de kleur licht zwart. Deze kleur zorgt voor egale grijsgradaties. Bovendien verbetert deze de stabiliteit van huidtonen en andere natuurlijke tinten. Zo komen alle details van een beeld prachtig tot uitdrukking in al uw posters, backlit displays, autostickers en zo meer.

Nog mooier wit en metallic zilver

Met metallic zilver kunt u meer dan 500 metallic kleuren creëren. De nieuwe generatie metallic inkt bevat meer reflecterende pigmenten, waardoor u sterker glanzende kleuren krijgt. Ook de samenstelling van de witte inkt werd veranderd. De opaciteit is significant hoger, wat de helderheid van de tekst en beelden sterk verbetert.

Groot gebruiksgemak

ECO-SOL MAX2 is een milde solventinkt die nagenoeg geurloos is. Mits goede ventilatie kunt u de inkt gerust in een bureau- of werkomgeving gebruiken. De inkt wordt bovendien geleverd in handige cassettes van 220 of 440 ml die u eenvoudig in de printer plaatst. De ingebouwde chip zorgt ervoor dat u een melding krijgt als de cassette bijna leeg is.

Prachtige kwaliteit

ECO-SOL MAX2 heeft een ruim kleurengamma, is extreem stabiel en droogt snel. De dekking is zeer goed, waardoor het verbruik beperkt is. De inkt heeft een lichtechtheid van drie jaar* bij buitengebruik, zonder laminaat. Kleurgradaties en de kleinste details worden prachtig geprint, zelfs bij hoge snelheden. Met deze inkt kunt u bovendien op een uitgebreide reeks gecoat en ongecoat materiaal printen.

* De levensduur voor buitengebruik is gebaseerd op versnelde weertesten. De resultaten kunnen verschillen naargelang de locatie en de toepassing. Laminering is voor sommige toepassingen en weersomstandigheden noodzakelijk.

Share this product