BannerCatalogus

Roland ECO-SOL MAX 3

Description

Nieuwe generatie van Roland-inkt

ECO-SOL MAX 3 is de nieuwe generatie van Roland DG's gelauwerde eco-solventinkt. De inkt biedt een algemene betere prestatie met nog snellere droogtijden, grotere cassettes en een lagere prijs per ml inkt. Natuurlijk levert hij ook de betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid waarvoor ECO-SOL MAX van Roland gekend is.

Grotere cassettes voldoen aan de productievereisten

ECO-SOL MAX 3-inkten zijn verkrijgbaar in CMYK, Lc, Lm en Lk, en kunnen worden gecombineerd met ECO-SOL MAX 2 wit en metallic (voor printers die deze inktkleuren gebruiken). ECO-SOL MAX 3 is verpakt in cassettes van 500 ml en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten die een drukke printshop hebben. Er zijn ook cassettes van 220 ml verkrijgbaar voor klanten die minder inkt verbruiken.*

*Cassettes van 500 ml zijn verkrijgbaar in CMYK, Lc, Lm en Lk. Cassettes van 220 ml zijn verkrijgbaar in CMYK.

Prestatie-upgrade voor bestaande gebruikers

Bij aankoop van elke nieuwe eco-solventprinter van Roland DG bestellen klanten nu ECO-SOL MAX 3-inkt. De inkt is ook verkrijgbaar voor onze bestaande trouwe klantenbasis als een prestatie-upgrade. Deze buitengewone inkt is ontworpen om de prestatie te verbeteren van de VersaSTUDIO, VersaCAMM, VersaEXPRESS, VersaArt en SOLJET-reeksen van inkjetprinters en printers/snijplotters van Roland.

GREENGUARD Gold-gecertificeerd

ECO-SOL MAX 3 is GREENGUARD Gold-gecertificeerd. Zo weet u dat de inkt voldoet aan de strengste en meest uitgebreide standaarden voor een lage emissie van vluchtige organische stoffen (VOS) in de binnenlucht. De inkt kan veilig worden gebruikt zonder speciale ventilatie of luchtzuiveringsinstallaties. Dit GREENGUARD Gold-certificaat garandeert bovendien dat een product veilig kan worden gebruikt in scholen en ziekenhuizen.

Green Guard Gold Certificaat

Prachtige kwaliteit

ECO-SOL MAX 3 heeft een ruim kleurengamma dat rijke, levendige kleuren en mooie volvlakken garandeert. Licht zwart zorgt voor egale grijsgradaties en verbetert de stabiliteit van huidskleuren en andere natuurlijke kleuren. De kleinste details worden prachtig geprint, zodat ook de meest kritische klanten tevreden zullen zijn.

Heel duurzaam en krasvast

Deze krasvaste inkt is ideaal voor buiten en binnen. Bij buitengebruik heeft ze een lichtechtheid van 3 jaar zonder laminering.* ECO-SOL MAX 3 is eveneens ideaal voor het printen op materialen die nog moeten worden afgewerkt, omdat hoge krasvastheid gegarandeerd is tijdens de afwerkingsprocessen, waaronder lassen, naaien en het bevestigen van ogen.

* De levensduur voor buitengebruik is gebaseerd op versnelde weertesten. De resultaten kunnen verschillen naargelang de locatie en de toepassing. Laminering is voor sommige toepassingen en weersomstandigheden noodzakelijk.

Snelle droogtijden verhogen de productiviteit

ECO-SOL MAX 3-inkt droogt heel snel. De inkt hecht zich vlug op tal van materialen, waardoor uw prints onmiddellijk nadat ze uit de printer komen, kunnen worden verwerkt. Als u de inkt gebruikt in combinatie met een oprolsysteem, kunt u langdurig en onbewaakt te printen, zelfs bij hoge snelheden.

Een brede keuze aan media

Met ECO-SOL MAX 3 kunt u op een uitgebreide reeks gecoat en ongecoat materiaal printen. Of u nu print op papier, vinyl, banner, canvas, gecoat textiel, high gloss materiaal, hitte transfermateriaal en zoveel meer, ECO-SOL MAX 3 garandeert een topresultaat.

Share this product