HP Latex 560 en 570 printers

Bekijk de video van de nieuwe HP Latex 560 en 570 printersDe vele voordelen van de HP Latex 560 en HP Latex 570 printers

De HP Latex 560 en HP Latex 570 printers zijn ideaal voor professionals in print en sign, die behoefte hebben aan een groter productievolume. Met deze printers bent u altijd in staat om pieken in uw productie effectief op te vangen.

Met de HP Latex 560 en HP Latex 570 printers kunt u:
- meer en grotere opdrachten voor klanten verwerken; 
- kostenbesparingen realiseren door een efficiënter verbruik van inkten;
- altijd dezelfde hoge kwaliteit leveren, die klanten van u verwachten.


IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE Richard Linda Mark Jorien

 
HP Latex 560 printerHP Latex 560 kenmerken

De nieuwe HP Latex 560 printer is ideaal voor print- en signbedrijven, die willen groeien en hierdoor te maken krijgen met een toenemend printvolume.

De HP Latex 560 printer is 1,6m (64-inch) breed. De HP Latex 560 kan volledig vanaf de voorzijde worden bediend. Er geen as meer aanwezig is voor het laden van media en inkten kunnen aan de voorkant worden verwisseld. Hierdoor heeft deze printer, inclusief bediening, slechts een oppervlakte nodig van 5m2. Rollen met een maximaal gewicht van 55 kg kunnen in minder dan een minuut worden geplaatst.

Met een printsnelheid tot 23 m2/u op indoor modus kunt u vertrouwen op een kosteneffectieve productie, met behoud van de hoge kwaliteit die u van printen met HP Latex mag verwachten.

Door het activeren van de afdrukmodus voor levendige kleuren kunt u hoog-verzadigde afdrukken met 50 procent meer inktdichtheid produceren.
 

Product    HP Latex 560 productpagina
HP Latex 570 kenmerkenHP Latex 570 printer

De nieuwe HP Latex 570 printer is vrijwel identiek aan de HP Latex 560 printer. Ook deze printer is 1,6m (64-inch) breed, kan volledig vanaf de voorzijde worden bediend, heeft een maximaal laadvermogen met rollen van 55 kg en benodigd slechts 5m2 vloeroppervlak binnen uw productieruimte.

De HP Latex 570 printer onderscheidt zich door het kunnen gebruiken van kostenbesparende HP Latex-inktcartridges van 3 liter, die kunnen worden vervangen terwijl de printer aanstaat.

Daarnaast beschikt deze printer standaard over een printerstatusbaken, die de zichtbaarheid op afstand verbeterd. Hierdoor is deze printer ideaal in te zetten voor het onbeheerd printen van grote opdrachten met hoge productiesnelheden tegen lagere gebruikskosten.

Product    HP Latex 570 productpagina
   


Ik wil graag meer informatie

Uw bedrijfsnaam(*)
Invalid Input

Uw naam(*)
Please type your full name.

Plaats(*)
Invalid Input

Uw telefoonnummer(*)
Invalid Input

Uw e-mailadres(*)
Invalid email address.

Ik wil graag meer informatie over(*)

Ongeldige invoer

Ik wil graag een demonstratie van

Ongeldige invoer

Ik wil graag geïnformeerd worden via

Aanvullingen / opmerkingen
Ongeldige invoer