• BannerPand
  • Bannerzonnepanelen
  • BannerGroener

Tripa versterkt portfolio met Esko Kongsberg digitale snijtafels

Tripa versterkt portfolio met Esko Kongsberg digitale snijtafels

Tripa is de toonaangevende leverancier voor professionals in print en sign in Nederland. Ter versterking van het portfolio sluit Tripa nu een partnerschap met Esko, de wereldwijde producent van onder andere digitale snijtafels met superieure afwerkingsmogelijkheden voor sign- en displaymaterialen.

“De samenwerking met Esko sluit uitstekend aan bij de groeiambities van Tripa,” stelt Leon Arendsen, Algemeen Directeur van Tripa. “Door de Esko Kongsberg serie snijtafels op te nemen in ons productaanbod, kan Tripa nog beter voldoen aan de toenemende vraag van de print- en sign-professional naar meer snelheid en veelzijdigheid bij de afwerking van opdrachten.”

De Kongsberg serie snijtafels van Esko bestaat uit het C-platform en het X-platform. Het C-platform is toegespitst op een snelle productie, waarbij de focus ligt op een geautomatiseerde workflow. Er kan bijvoorbeeld binnen enkele minuten volautomatisch gewisseld worden van materiaal, zonder dat de operator daar veel handelingen voor hoeft te verrichten. Met een Kongsberg C digitale snijtafel kan er 24/7 onafgebroken productie plaatsvinden.

Het Kongsberg X-platform blinkt uit in veelzijdigheid als het gaat om afwerkingsmogelijkheden van verschillende materialen. Met deze snijtafels kan zowel worden gesneden als gefreesd en kunnen ook zeer eenvoudig vouwpatronen worden aangebracht. Vanaf de Kongsberg X Starter kunnen de snelheid en de kwantiteit van de afwerking modulair worden uitgebreid, wat leidt tot ongekende mogelijkheden op deze serie snijtafels.

“Met de integratie van een Kongsberg snijtafel binnen de workflow is een operator veel beter in staat om het proces te managen in plaats van continu handelingen uit te moeten voeren om de productie gaande te houden” concludeert Bruno Vermeulen, EMEA Marketing Director van Esko. Hij verwijst daarmee naar de expertise die Esko in huis heeft op het gebied van software en workflow-automatisering voor specialisten in print, sign en packaging.

Binnenkort zal de showroom van Tripa worden uitgerust met een Kongsberg snijtafel. Hiermee beschikt Tripa over de enige demonstratielocatie binnen Nederland waar print- en sign-professionals terecht kunnen voor een hands-on ervaring met de veelzijdige mogelijkheden van de Kongsberg serie digitale snijtafels van Esko.


Noot aan de redactie (niet voor publicatie):
Deze persinformatie wordt u aangeboden door Tripa B.V. in samenwerking met Esko. Voor extra informatie, interviews en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Leon Arendsen (Algemeen Directeur) of Bas Molenaar (Marketing Manager), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0347 366 711.


Over Tripa | www.tripa.nl 
Met een brede keuze aan gevestigde merken als Esko, HP, Roland, Epson, Mactac, Aslan, Emblem, Caldera, Onyx en vele anderen is Tripa de toonaangevende leverancier voor professionals in print en sign binnen Nederland. In de Benelux treedt Tripa samen op met zusterbedrijf Pantoon Benes, tevens partner van Esko.

Over Esko | www.esko.com 
Esko is een wereldwijde leverancier van geïntegreerde oplossingen voor de verpakkingen-, label-, sign- en display-industrie. Producten en diensten van Esko helpen klanten met het beheren, ontwikkelen en creëren van kwalitatief hoogstaande labels, verpakkingen, signs en displays.


Download bestanden behorende bij dit persbericht

       
Download PDF bestand Download EPS bestand Download PNG bestand Download ZIP bestand
Persbericht (PDF) Afbeelding (High-res EPS) Afbeelding (Low-res PNG) Alles (ZIP)