Anti-virusfolie

stop de verspreiding
van virussen

ANTI-VIRALE EN ANTIMICROBIËLE PRODUCTEN

Anti-virusfolie. Stop de verspreiding van virussen!

getest-op-covid
trapleuning2
BINNEN 1/2 UUR | 99,9% GENEUTRALISEERD

Promax koper op rol

Zelfklevende lichte koperkleurige folie op rol met actief kopergranulaat.

klas-folie-minderhoog
24 uur | 99,6% | 4 jaar

Coversafe® op rol

Mooie heldere folie van Coversafe beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels.

deursleeves
BINNEN 1/2 UUR | 99,9% GENEUTRALISEERD

Promax sleeves

Krimpbare lijmloze tubes met kopergranulaat. Geschikt voor deurklinken en deurknoppen.

deurhendel
BINNEN 1/2 uur | 99,2% GENEUTRALISEERD 

Promax zilver op rol

Mooie heldere zelfklevende folie op rol met actief zilvergranulaat. Voor onzichtbare applicatie.

Binnenkort verkrijgbaar

Ontvang je graag een sample?
of zoek iemand die het kan aanbrengen?

Bewezen effectief!

Binnen 30 minuten 99,9% van de bacteriën en virussen geneutraliseerd.

De materialen en producten in onze range zijn met zorg ontwikkeld en getest door onafhankelijke testinstituten op actieve werking om bacteriën en virussen onschadelijk te maken. Compleet veilig voor mensen. In de producten zitten kleine korreltjes actief koper of zilver verwerkt waaruit ionen vrijkomen die zorgen voor het actieve effect. De producten zijn ontwikkeld met als doel het neutraliseren van bacteriën en virussen, ook het covid-19 virus!

Veiligheid van koper en zilver

De natuurlijke materialen koper en zilver worden al eeuwen veilig toegepast in vele applicaties waarbij ze in contact komt met mens en milieu. Ook is al zeer lang bekend dat koper en zilver de overdracht van microben kan voorkomen. Anti-virusfolie. Stop de verspreiding van virussen!
 

Portugal omarmt
Promax anti-virusfolies

Klik onderin de video op het 'ondertiteling icoon' voor de Engelse vertaling.

WAAROM ANTI-VIRUSFOLIE?

Op enig moment gaat het 'gewone leven' weer beginnen. Hiermee gaan ook vele vragen en uitdagingen gepaard. Anti-virusfolie. Stop de verspreiding van virussen!
virus
Promax en Coversafe

Neutraliseert virussen en bacteriën

De anti-microbiële werking van Promax en Coversafe beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het 229E coronavirus en Covid-19 virus en voorkomt bovendien de overdracht van microben (virussen, bacteriën, schimmels.

kalender
Sociale veiligheid

Terug naar 'normaal'

De folie biedt de mogelijkheid je sociaal veilig te voelen, waardoor je weer met vertrouwen  gebruik kunt maken van de openbare omgeving, de scholen, het werk, de restaurants en hotels, etc. Bescherm je klanten, gasten en medewerkers veilig en optimaal.

handen
Veilig voor mensen

wel een Natuurlijke werking

Promax en Coversafe zorgen op natuurlijke wijze voor microbiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Coversafe is huidvriendelijk en ook voedselveilig. Bovendien dringt het de verhoogde mate van ontsmetting terug (veiliger voor mens en milieu)

Overal-toepasbaar
Folie aanbrengen

Op elke vlakke en lichtgebogen ondergrond

Help je klanten hun omgeving te beschermen door deze dunne, transparante zelfklevende folie aan te brengen op balies en kassa’s in winkels. Op deurgrepen en tafels in kinderopvang en scholen. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en verzorgingshuizen of schermen en toetsen van geld- en betaalautomaten.

effectief
Promax en Coversafe

Bewezen effectief

De folies voorkomen verdere verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels. De folie beschermt tegen onder andere griep, buikgriep en salmonella. De anti-microbiële werking is getest en aangetoond door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.

tijd
Voorkom verdere besmettingen

Direct aan de slag

Help je klanten virusmaatregelen te nemen met direct effect. Ga vandaag nog met Promax of Coversafe! Voorkom verdere besmettingen door bacteriën en virussen!

Werkzaamheid
na een half uur
96% van de bacterieën en virussen geneutraliseerd 99,2% van de bacterieën en virussen geneutraliseerd 99,9% van de bacterieën en virussen geneutraliseerd
Werkzaamheid
na 24 uur
99% van de bacterieën en virussen geneutraliseerd 99,97% van de bacterieën en virussen geneutraliseerd 99,98% van de bacterieën en virussen geneutraliseerd
Duurzaamheid 4 jaar 10 jaar 10 jaar
Testrapport FDA goedgekeurd / Covid-19 TNO / Covid-19 TNO / Covid-19
Kleur Helder transparant Helder transparant Lichte koperkleur
Materiaal Polyolefine Polyester Polyethyleen
Eenheid Rol of m1 Rol of m1 Rol of m1
Lijm Acryl Acryl of siliconen Acryl of siliconen
Oppervlak Soft touch Soft touch of hard coat Soft touch
Verwijderbaarheid
Prijs
Toepassingen Scholen, kinderdagverblijven, kantines Openbare gebouwen, kantoren, openbaar vervoer, fabrieken, scholen, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, luchthavens , supermarkten, hotels en restaurants Openbare gebouwen, kantoren, openbaar vervoer, fabrieken, scholen, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, luchthavens , supermarkten, hotels en restaurants

FAQ
De meest gestelde vragen

Het is veilig! Het koperoppervlak is, evenals zilver en goud, voor microben een onaantrekkelijk oppervlak om zich te hechten en een biofilm te gaan vormen. Een biofilm op een oppervlak kan infectieuze ziektekiemen overbrengen naar iemand, die het oppervlak aanraakt.

Al eeuwenlang zijn daarom munten van koper, goud en zilver gemaakt en ontstaat geen plakvorming op gouden tanden, zoals we dat wel op natuurlijke tanden zien groeien.
 
Door een natuurlijk effect van koper hechten micro-organismen zich niet aan het oppervlak (Oligodynamisch effect. Alle micro-organismen inclusief SARS-CoV-2, die er op landen, vallen er af of hun membraanfunctie wordt permanent verstoord (99,62 % binnen 30 min – ISO getest). 

De films zijn PVC-vrij en de geïncorporeerde technologie is groen geproduceerd zonder afval.

De technologie is geïntegreerd in de film. Het materiaal is hierdoor ook krasbestendig.

De folies zijn niet gemaakt om te beprinten.

De films zijn ontwikkeld voor binnentoepassingen maar kunnen ook outdoor worden gebruikt. De beperking zit hem niet in de technologie maar wel in de eigenschappen van de film. Niet geschikt voor horizontale buitentoepassingen. De film is kunstmatig op 3 maanden getest, maar er zijn geen redenen om aan te nemen dat hij niet langer mee zou gaan.

Coversafe heeft een levensduur van 4 jaar en de Promax zilver- en koperfolies 10 jaar. Dit is de minimale levensduur die via testen rond anti-microbiële actie is aangetoond. 

Nee, de folies zijn enkel bruikbaar voor vlakke en licht gebogen ondergronden. Indien er vervormingen zijn, moet de film ingesneden worden. 

Voor kleine oppervlakken kan droog geplakt worden. Zodra er meer dan 50 cm geplakt moet worden, wordt er aangeraden om nat te plakken.

Nee, maar het is wel mogelijk. De meest vooraanstaande reinigingsproducten zijn getest in combinatie met deze folies en hebben geen negatieve invloed op de werking

Ja, de folies hebben een speciale removable lijm die een verwijderbaarheid zonder lijmresten heeft tot twee jaar op goed gesloten en verbonden oppervlakken.  

Alleen Coversafe heeft een FDA approval.

 

 

Ja, de films zijn compleet veilig voor de huid. Alleen de virussen en bacteriën die achterblijven op het oppervlak worden geëlimineerd. Anti-virus folies. Stop de verspreiding van virussen!

Ja!

Een voorafgaande test is noodzakelijk, zoals altijd met dergelijke ondergronden.

De films hebben geen brandnormering. De Promax polyester Zilver en Koperfolies films zijn wel brandveilige films.

De films zijn prima als laminaat te gebruiken.