‘Back to school’ beprintbare schoolbordfolie

'Back to school' met de Aslan zwarte krasbestendige en beprintbare schoolbordfolie

De scholen zijn weer begonnen – dus wat is een beter moment om schoolbordfolie eens goed in het zonnetje te zetten? Het zijn tegenwoordig lang niet meer alleen scholen die gebruikmaken van een handig schoolbord. Dankzij de schoolbordfolie van Aslan hebben ook restaurants, trainingsruimten, kantoren en zelfs particulieren steeds vaker een schoolbord aan de muur. Schoolbordfolie is namelijk ideaal voor berichten die vaak veranderen, zoals het menu van de dag of de uitleg bij een cursus. In deze blog leggen we je alles uit over de werking en toepassing van de Aslan BB910 schoolbordfolie.

Waarom schoolbordfolie ideaal is

Een schoolbord kan enorm handig zijn, maar is ook een log ding dat al snel in de weg staat. Schoolbordverf is daardoor al langer populair, maar het goed aanbrengen van deze verflaag is vaak lastig en arbeidsintensief. Juist daarom is schoolbordfolie zo handig. Schoolbordfolie is eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak, zowel binnen als buiten. Bovendien kan het ook gebruikt worden om oude, versleten schoolborden te herstellen. Bij Tripa zien we de laatste jaren dat schoolbordfolie voor allerlei doeleinden wordt gebruikt, van kinderdagverblijven tot cafés tot de keuken thuis. Iedereen gaat ‘back to school’ met de handige schoolbordfolie van Aslan – daarom zetten we de voordelen van Aslan BB910 nog even voor je op een rijtje.

De voordelen van Aslan BB910 schoolbordfolie

Schoolbordfolie van Aslan is zowel met traditionele witte krijt als met vloeibare krijtstiften (tevens te bestellen in onze webshop) te beschrijven. Zelfs na langdurig gebruik blijven er geen krijtsporen achter op de gladde schoolbordfolie, waardoor dit elke keer opnieuw te gebruiken is. Wordt er per ongeluk met ongeschikt materiaal op het schoolbord geschreven, zoals een permanent marker? Dan is dit eenvoudig weg te halen met een schoonmaakmiddel op alcoholbasis. Een groot voordeel van schoolbordfolie is bovendien dat het bedrukbaar is met UV-inkt. Zo creëer je eenvoudig een schoolbord met zowel een permanente als een tijdelijke boodschap. De schoolbordfolie kan door de gebruiker in vorm worden gesneden en is daardoor eenvoudig aan te brengen. Door de witte achterkant van de folie is het zelfs geschikt om aan te brengen op glas.

Bij Tripa bestel je eenvoudig het Aslan BB910 schoolbordfolie online. Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over het toepassen van de schoolbordfolie of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op. Onze professionals kunnen je alles vertellen over dit soort folie en denken graag met je mee.