voor professionals in Print en Sign

Epson SureColor SC-S60600 64" printer

Specificaties

ColorCMYKCMYK
ProductgroepSureColor

Beschrijving

Prijzen al vanaf € 16.500 afhankelijk van configuratie en opties.
Neem contact op voor de allerscherpste aanbieding!

Deze printer biedt gebruikers een nieuwe manier om allerlei soorten creaties te vervaardigen op een reeks van verschillende substraten, variërend van eenvoudige signalisatiematerialen tot high-end displays en decors. Elk afzonderlijk component is volledig door Epson ontworpen en vervaardigd om een naadloze werking te waarborgen en resultaten van professionele kwaliteit te garanderen.

Precisie
Productie met ongeëvenaarde nauwkeurigheid dankzij een geavanceerd verwerkingssysteem voor substraten dat toonaangevende prestaties biedt. Kenmerkend zijn een zeer geavanceerd systeem voor automatische spanningscontrole (AD-ATC), invoerrollers met grote diameter en antistatische flexibele drukrollers voor optimale grip en nauwkeurigheid bij de invoer.

Kwaliteit
De SC-S60600, die is uitgerust met een Epson PrecisionCore TFP-printkop van de nieuwste generatie, produceert uitstekende uitvoer in prachtige kleuren en helderheid. Bij gebruik in combinatie met de nieuw samengestelde Epson UltraChrome GS3-inkten kunnen gebruikers een breed scala van zeer nauwkeurige kleuren produceren. Het is mogelijk de kwaliteit te verbeteren op een reeks van verschillende substraten met behulp van de Precision Dot high-quality-modus van de printer.

Productiviteit
Geautomatiseerd onderhoud van de printkop en een systeem voor het opvangen van de inktnevel helpen een maximale beschikbaarheid te waarborgen zodat het afdrukken continu kan blijven doorgaan.

Service en ondersteuning
Als zich toch een probleem voordoet, heeft Epson dit onder controle met een standaard tweejarige garantie. Voor klanten die langer willen profiteren van de uitzonderlijke service en ondersteuning van Epson zijn er tevens opties voor langere, uitgebreide garantie beschikbaar.