voor professionals in Print en Sign

ESKO Kongsberg C-serie

Specificaties

ProductgroepVlakbed plotter

Beschrijving

Esko Kongsberg C Serie
De Esko Kongsberg C serie biedt de ultieme oplossing voor digitale afwerking en komt hiermee tegemoet aan de vraag naar snellere productietijden en het gebruik van meer substraten, van papier tot en met textiel. 

Een volledig geautomatiseerde workflow
Het robuuste C-platform is ontwikkeld voor 24/7 onafgebroken productie met een focus op een volledig geautomatiseerde workflow. Met de integratie van een Kongsberg snijtafel binnen de workflow is een operator veel beter in staat om het proces te managen in plaats van continu handelingen uit te moeten voeren om de productie gaande te houden.

Snel van materiaal verwisselen zonder tijdverlies
De Esko Kongsberg C beschikt over een innovatief tooling systeem, dat het verwisselen van materiaal op de snijtafel moeiteloos laat verlopen. Naast gebruikersvriendelijk is het systeem ook razendsnel en zeer accuraat, waardoor de productiviteit en kwaliteit voortreffelijk van de afwerking voortreffelijk zijn.

Veelzijdig zonder compromis
De Kongsberg C serie is zowel snel als veelzijdig. Esko biedt een volledige oplossing voor digitale afwerking op het gebied van hardware en software. De snijtafels zijn te upgraden, zodat ze kunnen meegroeien met uw bedrijf.