voor professionals in Print en Sign

Roland TrueVis SG-300

Specificaties

ProductgroepTrueVIS, Print and cut
Ink ColorCMYK
InktsoortEco-solvent

Beschrijving

Prijzen al vanaf € 7.550 afhankelijk van configuratie en opties.
Neem contact op voor de allerscherpste aanbieding!

De TrueVIS SG-300 (762 mm) biedt de vertrouwde kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde functionaliteiten van Roland DG, tegen een buitengewone prijs. Als instapmodel biedt de SG-300 een hoge mate van veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Productiviteit tot 60% sneller*

Twee FlexFire printkoppen van de nieuwste generatie leveren een hogere printoutput met een verbluffende kwaliteit. U kunt op één machine automatisch printen, herpositioneren en snijden, waardoor er geen handmatige tussenkomst meer nodig is. De SG-300 beschikt over een inktsysteem met inktzakken van 500 ml, die eenvoudig zijn te plaatsen in de herbruikbare houders zonder inkt te verspillen.

*Afhankelijk van de printmodus, tot 60 % sneller dan de VersaCAMM SP-i serie

Veelzijdig om tal van toepassingen te produceren

De TrueVIS eco-solvent technologie biedt een vrijwel ongeëvenaarde compatibiliteit met media voor een maximaal potentieel. De nieuwe snijslede en meshouder op de SG-300 garanderen een grotere mesdruk en nauwkeurigheid, zodat met de meest uiteenlopende media kan worden gewerkt.

Produceer tal van binnen- en buitentoepassingen, inclusief signalisatie, banners, stickers, gepersonaliseerde kleding, etalage- en wanddecoratie, voertuigstickers en zoveel meer.

Output met een verbluffende kwaliteit

Lever verbazingwekkend levendige kleuren, een hoogglansafwerking, egale solide kleuren en haarscherpe graphics met de perfecte combinatie van de FlexFire printkoppen en TrueVIS INKT.

TrueVIS INKT is de volgende evolutie van de eco-solvent inkttechnologie, die voldoet aan de vraag van de klant naar een breed kleurenpalet en strenge milieustandaarden. Deze inkt draagt het GREENGUARD Gold-certificaat, dat staat voor de kwaliteit van de binnen lucht. Dat garandeert dat de inkt veilig is en geschikt voor gebruik in omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.

Intuïtieve technologie voor gebruiksvriendelijkheid

Met het Roland DG Mobile Panel kunt u de functies van de SG-300 printer/snijplotter met uw smartphone of tablet beheren via een bluetooth-verbinding.** Ontvang status updates en beheer de productie, de reinigingsfuncties en zet testprints in de wachtrij, terwijl u ergens anders aan de slag bent.

**Tablet/smartphone niet inbegrepen in het printerpakket.

Een solide investering

Investeren in een TrueVIS SG-300 geïntegreerde printer/snijplotter is een verstandige keuze. Dit toestel is gemakkelijk en snel te installeren, intuïtief te bedienen en biedt vanaf dag één een indrukwekkend rendement op de investering. Het kan gemakkelijk in uw bestaande workflow worden geïntegreerd, zonder dat u hoeft te investeren in extra ruimte en gespecialiseerde elektrische verbindingen of aanpassingen.

Met een indrukwekkende prijs-prestatieverhouding minimaliseert de SG-300 de tijd, die nodig is om uw investering terug te verdienen. U kunt vertrouwen op de bewezen Roland kwaliteit, waardoor u nog vele jaren op uw SG-300 kunt rekenen, zonder dat deze zijn waarde verliest.

Optimaliseer uw productie met de VersaWorks Dual RIP-software

VersaWorks Dual RIP-software, onze krachtige en intuïtieve RIP, is inbegrepen in de prijs van uw SG-300. VersaWorks Dual maakt gebruik van PDF- en PostScript-engines om u snelle previewtijden te bieden en complexe bestanden met transparanties, lagen en andere speciale effecten te verwerken.

VersaWorks Dual omvat standaard handige functionaliteiten zoals nesting, tiling, variabele data printing, step en repeat, een calculator die het inktverbruik voorspelt, ingebouwde Pantone en Roland Color System bibliotheken en nog veel meer.

Ongeëvenaarde service en support wanneer u een Roland koopt

De SG-300 biedt meer dan waar voor zijn geld – dezelfde levenslange betrouwbaarheid en ongeëvenaarde service en support, waar de toestellen van Roland om bekend staan.

Bij de aankoop van uw TrueVIS SG-300 krijgt u een gratis Max-Warranty garantie van 2 jaar. Uw toestel wordt gedekt door een van de meest uitgebreide garantiepakketten in de industrie.

Robuust design voor stabiliteit en prestatie

Het robuuste design van de SG-300 minimaliseert trillingen voor een optimale print- en snijprecisie. De versterkte motor en aandrijvingssystemen garanderen duurzaamheid voor een continue productie. Een nieuw ontworpen textuurroller zorgt voor een betere hantering van de media. En er zijn optionele oprol- en droogeenheden beschikbaar om de prestaties nog meer te bevorderen.