Cover Styl' plaktraining

 • Datum

  Wordt binnenkort bekend gemaakt

 • Trainingsduur

  2 dagen

 • Kosten

  Vanaf 800,-

 • Locatie

  Luxemburg

"Maak de wereld een stukje mooier"

solarscreen_logo_@300px

Inleiding?

Tripa organiseert in samenwerking met Solarsceen meerdere 2-daagse Cover Styl' trainingen. Als je deze training hebt afgerond ben je een certified Cover Styl' installateur en kun je een grote stap de interieurwereld in maken. Deze training wordt gegeven op locatie in Luxemburg.

Voor wie?

Voor iedereen die direct met de interieurfolie Cover Styl' aan de slag wil. Na deze training ben je een gecertificeerde Cover Styl' specialist. Lees hier de reacties van de mensen die al zijn geweest.

Kosten

Optie 1: De training incl. één overnachting van donderdag op vrijdag is nu tijdelijk beschikbaar van €900,- voor €800,-
Optie 2: De training incl. twee overnachtingen is nu tijdelijk beschikbaar van €1200,- voor €1000,-

Inbegrepen zijn:

Deze items t.w.v €439,- krijg je gratis na de training mee naar huis. Kies voor jouw optie onderaan de pagina in het formulier. Er zijn enkele plaatsen beschikbaar!

*Eén sample koffer per bedrijf beschikbaar.

coverstyl-waaier

ADRES | Solarscreen

18 Rue du Commerce | L-3895 FOETZ
T. +352 26 00 84 82

plakkerondetafel

Vlakke en ronde installatie

Wat is je oppervlak en hoe prepareer je dit voor applicatie. Hier wordt mee geëxperimenteerd. Je leert muren, meubilair, deuren met obstakels, keukendeurtjes, kastplanken en stoelen in de praktijk plakken.

 
deurkozijn

Muurinstallatie + gereedschappen

Hier wordt gesproken over één- en tweemans installatie en het gebruik van de juiste gereedschappen. Je krijgt ook een toolbelt mee naar huis.

reparatie

Verwijderen en
reparatie

Je leert hoe je slim, snel en onzichtbaar een beschadiging repareert en hoe je op een verantwoorde manier de interieurfolie verwijdert.

Ervaringen van de cover styl' specialisten

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de fantastische ervaring bij Cover Styl’,
Het is goed om in zo’n setting te werken aan het ervaren van een nieuw product en ieder vanuit zijn eigen ervaring en expertise te kijken en te delen van mogelijkheden en verwachtingen

Eduard Hoogendijk

PPPNederland

De accommodatie en de vakbekwaamheid van de trainers zorgde voor zeer aangename sfeer, hierdoor hebben we vele facetten van de folie kunnen bespreken en kunnen uitproberen. De begeleiding en het eten zorgde voor een fantastische 2 daagse workshop. Mijn complimenten aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

Peter van Kemenade

4PR

Twee zeer leerzame dagen gehad. Zelfs zonder ‘plak’ ervaring ben ik nu in staat om een meubels te voorzien van Cover Styl’. De deskundige trainers leggen de theorie en praktijk duidelijk uit. Deze cursus is echt een aanrader!

Charlotte Gebbink

vanessenvanraay

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met interieurfolie; een uitdaging, het goed verwerken vraagt oefening en inzicht, maar wat een mogelijkheden als aanvulling in bestaande werkwijzen en wat een mogelijkheden in creatief interieurdesign!
Ik ben fan!

Wim de Vink

renoveerjekeuken.nl

De 2 trainingsdagen van CoverStyl’ zijn behoorlijk intensief maar zeer zeker de moeite waard.
De combinatie theorie en praktijk zijn van een behoorlijk hoog niveau een prima tool om CoverStyl’ verantwoord in de markt te zetten.

Marc Jacobs

Jacobs Vormgeving

'Een leerrijke ervaring met een gezellig team in een professionele werkruimte. Ondanks mijn ervaring met carwrappen en andere bestickering sta ik versteld van de mooie resultaten met Cover Styl’ interieurfolies.'

Olmo Willems

TiDi Media

Programma

DAG TIJD PROGRAMMA
Dag 1 9:00 - 10:00 uur Welkom en introductie
10:00 - 13:30 uur Theorie- en salestraining
13:30 - 14:00 uur Lunch + Cover Styl' video's
14:00 - 17:00 uur Praktijktraining
18:00 uur Diner
Dag 2
09:00 - 17:00 uur Praktijktraining
Inclusief Lunch, competitie en diploma's
16:00 uur Laatste drankje

Inschrijfformulier