getest-op-covid

Anti-virus folie Coversafe®

stop de verspreiding
van virussen.

Bewezen effectief!

Coversafe: stop de verspreiding van virussen

We weten nu allemaal hoe een virus de wereld op zijn kop kan zetten. Om te voorkomen dat we zoiets nog eens mee moeten maken, doet iedereen zijn uiterste best: poetsen, ontsmetten en nog eens schoonmaken! Maar hoe controleer je of al die deurgrepen, balies en aanraakschermen echt ongevaarlijk zijn? En hoelang houden we dat nog vol? Gelukkig hebben we nu Coversafe!

Coversafe project

atm-folie
Geld- en betaalautomaten
kantine+folie

Tafels, balies en kassa's

bar-folie

horeca

klas-folie

scholen en kinderdagverblijven

folie-tehuis

VERPLEEG- EN VERZORGINGSHUIZEN

Coversafe anti-bacteriële folie

DEURGREPEN

Bewezen effectief!

Coversafe: stop de verspreiding van virussen

We weten nu allemaal hoe een virus de wereld op zijn kop kan zetten. Om te voorkomen dat we zoiets nog eens mee moeten maken, doet iedereen zijn uiterste best: poetsen, ontsmetten en nog eens schoonmaken! Maar hoe controleer je of al die deurgrepen, balies en aanraakschermen echt ongevaarlijk zijn? En hoelang houden we dat nog vol? Gelukkig hebben we nu Anti-virus folie Coversafe!

virus
Coversafe

Vernietigt virussen en bacteriën

De anti-microbiële werking van Coversafe beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het covid-19 coronavirus! 

handen
Coversafe heeft een

wel een Natuurlijke werking

Coversafe zorgt op natuurlijke wijze voor microbiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Coversafe is huidvriendelijk en ook voedselveilig (in tegenstelling tot alternatieve folies op basis van zilverionen).

Overal-toepasbaar
Breng Coversafe aan

Op elke vlakke en lichtgebogen ondergrond

Help je klanten hun omgeving te beschermen door deze dunne, transparante zelfklevende folie aan te brengen op balies en kassa’s in winkels. Op deurgrepen en tafels in kinderopvang en scholen. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en verzorgingshuizen of schermen en toetsen van geld- en betaalautomaten.

effectief
Coversafe is

Bewezen effectief

Coversafe voorkomt verdere verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels. De folie beschermt tegen onder andere griep, buikgriep en salmonella. De anti-microbiële werking van Coversafe is getest en aangetoond door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.

kalender
Coversafe werkt

24 uur per dag bescherming, vier jaar lang!

De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe raakt, anders dan die van zilverionen, nooit uitgeput. Coversafe beschermt 24 uur per dag en de anti-microbiële werking blijft maar liefst 4 jaar lang stabiel en effectief.

tijd
Ga met coversafe

Direct aan de slag

Help je klanten virusmaatregelen te nemen met direct effect. Download de toolkit en ga vandaag nog met Coversafe aan de slag.

Coversafe project

Coversafe

Vernietigt virussen en bacteriën

Coversafe is een folie met uitzonderlijke anti-microbiële eigenschappen die werd ontwikkeld door een spin-off van de universiteit van Toulouse. Coversafe beschermt maar liefst vier jaar lang effectief en veilig tegen virussen, bacteriën en schimmels. Neem vandaag dus nog maatregelen met direct effect!

24 uur per dag bescherming,
vier jaar lang!
De Coversafe folie is voorzien van minerale micropartikels. Dat zijn kleine bolletjes die op natuurlijke wijze reactieve deeltjes genereren uit het vocht dat in de lucht of bijvoorbeeld op handen aanwezig is. Deze reactieve deeltjes zorgen voor een continue microbiële ontsmetting van oppervlakken door ziektekiemen te vernietigen. Verkrijgbaar bij Tripa.

Ga direct aan de slag met de klant!

Inhoud toolkit

Coversafe brochure

Officieel testcertificaten

Applicatiehandleiding

Toepassingsfoto's

Introductie- en installatievideo's

Coversafe® label

FAQ - De meest gestelde vragen over Coversafe

Meerdere virologen en testen hebben wetenschappelijk aangetoond dat de de techniek die Pylote gebruikt zeer effectief is tegen het Covid-19 virus.

De film zelf is PVC-vrij (polyolefine) en de geïncorporeerde Pylote technologie is groen geproduceerd zonder afval.

Nee, de technologie is geïntegreerd in de polyolefine film. Het materiaal is hierdoor ook krasbestendig.

Coversafe kan beprint worden met UV inkt maar de beprinte delen zijn dan niet meer actief. UV licht tast de film niet aan.

De film is ontwikkeld voor binnen toepassingen maar kan ook outdoor gebruikt worden. De beperking zit hem niet in de Pylote technologie maar wel in de karakteristieken van een polyolefine film. Niet geschikt voor horizontale buitentoepassingen.

4 jaar. Dit is de minimale levensduur die alvast via testen rond antimicrobiële actie is aangetoond.

Nee, Coversafe is enkel bruikbaar voor vlakke en licht gebogen ondergronden. Indien er vervormingen zijn, moet de film ingesneden worden. 
Video installatie deurklink

Voor kleine oppervlakken kan droog geplakt worden. Zodra er meer dan 50 cm geplakt moet worden, wordt er aangeraden om nat te plakken

Nee, maar het is wel mogelijk. De meest vooraanstaande reinigingsproducten zijn getest in combinatie met Coversafe en zij hebben geen negatieve invloed op de werking

Ja, Coversafe heeft een speciale removable lijm die verwijderbaarheid zonder lijmresten toelaat op de standaard oppervlakken

Ja, Coversafe is hierop getest

Ja, Coversafe is hierop getest!

Nee, Coversafe is gemaakt op basis van een unieke technologie ontwikkeld door de Franse firma Pylote. Pylote werkt met microsferen in de vorm van keramische bolletjes die als katalysator optreden bij contact met luchtvochtigheid.

Ja!

Een voorafgaande test is noodzakelijk, zoals altijd met dergelijke ondergronden.

Nee, er is geen brandnormering op dit product, er is gekozen voor een product te maken dat ook veilig is en gebruikt kan worden in de voedselketen en hierdoor is er geen brandnormering mogelijk.