Een gloednieuwe keuken met interieurfolie

Een gloednieuwe keuken met interieurfolie

Een nieuwe keuken: veel klanten willen het, maar niet iedereen heeft er het budget voor. Gloednieuwe kastjes, deurtjes en apparaten kunnen natuurlijk flink wat geld kosten. Gelukkig is het uiterlijk van een keuken makkelijk en snel te renoveren met interieurfolie! Bij Tripa zien we dat steeds meer klanten – zowel zakelijk als particulier – hun keuken opfrissen met interieur wrapfolie. In deze blog vertellen we je alles wat je wil weten over de voordelen en het gebruik van interieurfolie in de keuken.

Keukens restylen met onze premium interieurfolie

Steeds meer zakelijke én particuliere klanten kiezen voor interieurfolie in huis, op kantoor of in de zaak. Dat is niet voor niets: met folie geef je een professionele of woonkeuken namelijk in een handomdraai een make-over en dat voor een fractie van de prijs van een gehele renovatie. Interieurfolie zorgt voor een nieuwe, frisse uitstraling met 50 tot 70% kostenbesparing. Bovendien is folie supersnel aangebracht. Het is dus niet nodig om bijvoorbeeld een kantine tijdelijk te sluiten terwijl de keuken verbouwd wordt, of om thuis wekenlang in de troep te zitten. Een keuken kan namelijk doorgaans binnen één dag gerenoveerd worden met onze interieurfolie.

Of het nu om een woonkeuken, een bedrijfskeuken van een restaurant of een keuken op kantoor gaat: interieurfolie is de ideale oplossing om elke keuken compleet in een nieuwe stijl om te toveren. Mooi, snel, duurzaam, goedkoop én hygiënisch. Waarom renoveren als je het kan restylen! Neem een kijkje in ons online assortiment en geef elke soort keuken snel en eenvoudig een nieuwe, frisse uitstraling.

Met interieurfolie gemoderniseerde keuken

De voordelen van interieurfolie in de keuken

Wrapfolie voor in de keuken is makkelijk aan te brengen en is er bovendien in veel verschillende dessins. In onze webshop vind je een overzicht van de verschillende soorten folies en prints: van effen kleuren tot folie met een marmer- of houtlook. Een groot voordeel van interieurfolie voor in de keuken is dat de folies uit ons assortiment allemaal anti-bacterieel zijn. Het wrappen van een keuken is dus een hygiënische oplossing, en interieurfolies zijn hierdoor ook geschikt voor professionele keukens in restaurants en cafés. Interieurfolie is waterdicht en waterafstotend en kan daardoor gemakkelijk schoongemaakt worden.

Keukenkastje beplakken met interieurfolie

Interieurfolie is bovendien een heel prettig materiaal om mee te werken. Professionals werken er dagelijks mee. Het belangrijkste is dat de folie op de juiste manier en bij de juiste temperatuur wordt aangebracht. Twijfel je over het aanbrengen van interieurfolie? Bekijk dan onze interieurfolie trainingen. Bovendien kun je altijd contact met Tripa opnemen voor vragen over een van onze producten.