Hoe gaat Tripa met het Coronavirus om

Coronavirus (COVID-19) vereist drastische maatregelen

 

 

Tripa zet maximaal in

De ontwikkelingen rondom de verspreiding en bestrijding van het COVID-19 virus volgen elkaar in een hoog tempo op. De impact is inmiddels voor ieder bedrijf én individu voelbaar en daarom staan wij dan ook volledig achter de door de overheid voorgeschreven maatregelen.

Voor Tripa B.V. staat de veiligheid van jou als klant en voor onze medewerkers voorop. En daarnaast zetten wij maximaal in op het blijven leveren van onze diensten en producten zoals je die van ons gewend bent. Daarbij realiseren wij ons dat dit door de maatregelen die de overheid, onze leveranciers en wij zelf nemen niet altijd even makkelijk zal zijn.

Tripa B.V. heeft diverse voorzorgsmaatregelen getroffen om de continuïteit van jouw productie tracht te garanderen.
Dit betreft zowel het leveren van diverse media en inkten als ook het verlenen van onze service en support op uw machines.

De volgende werkwijze is vanaf maandag 16 maart van kracht:

  1. Productiemedewerkers zullen gaan werken in verschillende diensten door de week heen, zodat er geen fysiek contact tussen de medewerkers zal zijn.
  2. Binnendienstverkoop medewerkers houden zich aan de richtlijnen van het RIVM en hebben geen fysiek contact met de productiemedewerkers.
  3. Accountmanagers bezoeken geen klanten en zullen telefonisch, per email of via telefacing (of video calling) bereikbaar zijn.
  4. Support afdeling levert alle diensten telefonisch zoals voorheen.
  5. Alle overige werknemers zullen zoveel mogelijk vanuit huis werken.
  6. Installaties en preventief onderhoud zullen tot 20 mei niet worden uitgevoerd.
  7. Storingen zullen in overleg met de klant worden uitgevoerd met in achtneming van de adviezen van het RIVM.
  8. Bezoek zal niet worden ontvangen, afhalen van bestellingen blijft mogelijk, maar alleen volgens de richtlijnen van de RIVM en documenten zullen worden overhandigd.

Bovenstaande maatregelen blijven van kracht tot nader bericht. Verder stemmen wij ons beleid af op de richtlijnen die de overheid en RIVM ons verschaffen.

Wij hebben nog geen enkel signaal ontvangen dat de aanvoer vanuit onze leveranciers door de Coronaproblemen beïnvloed wordt. We hebben dagelijks overleg met onze leveranciers om gezamenlijk het mogelijke effect op de aanvoer van goederen te minimaliseren.

Wij danken je voor jouw begrip en wij wensen een ieder sterkte toe in deze hectische periode.

Met vriendelijke groeten,
Het Tripa Team