HP Wall Art

HP Wall Art solution

Intuïtieve online ontwerp-tools waarmee je de fraaiste ontwerpen maakt voor behang, canvassen, posters, muurstickers en meer. De webapps van deze WallArt Suite zijn beschikbaar voor bezitters van een HP latex printer. Meld je eenvoudig en gemakkelijk aan met het serienummer van je HP printer op hpwallart.com.

Het HP Applications Center geeft je ook toegang tot apps voor je telefoon en tablet voor ontwerp van muurdecoraties voor woon-, winkel- en kantooromgevingen.

Integreer in jouw eigen website

De webapps van HP kunnen volledig worden opgenomen in je eigen website. De eenvoudigste vorm is een link naar ontwerp- en visualisatietools. Of je breidt de integratie verder uit met CRM-invoegtoepassingen, voorgedefineerde sjablonen, prijsinformatie en facturatie. Tot slot is het mogelijk om te gaan voor volledige API-website-integratie inclusief mogelijkheid voor maken van offertes, facturatie en rapportage. Dus, zo maak je méér omzet met je grootformaat printer.

Eindeloos veel materialen beschikbaar

De ontwerpen die via je website binnenkomen, print je vervolgens op het gewenste materiaal. In de webapps geef je zelf aan welke materialen je wil aanbieden. Als we wat ideeën mogen aandragen, probeer dan eens deze soorten:

  • Ahstrom Spray en Up
  • HP PVC free wallpaper
  • HP PVC free durable smooth wallpaper
  • Neenah varitess

Wat kost het?

Het gebruik van de HP WallArt Suite is kosteloos. Gratis omzet, voor niks. Meld je eenvoudig en gemakkelijk aan met het serienummer van je HP printer op hpwallart.com