Interieurfolies voor hotels

Interieurfolies voor hotels

Het gebruik van interieurfolie is een slimme en snelle manier om elke ruimte een complete make-over te geven. Bovendien is interieurfolie een stuk goedkoper dan een volledige verbouwing en voorkomt lange en onnodige sluiting van de locatie. Daarom zijn interieurfolies erg populair geworden in de hotelbranche. Met de interieurfolies van merken als Cover styl uit het assortiment van Tripa is het eenvoudig om hotelkamers, recepties, liften en ontbijt- en dinerzalen te moderniseren. We geven je graag wat inspiratie.

Hotels inrichten met interieurfolie

De interieurfolies uit ons assortiment zijn er in veel verschillende uitvoeringen en zijn bovendien geschikt voor veel verschillende ruimtes. Zo is interieurfolie warmte- en vochtbestendig, waardoor het bijvoorbeeld gebruikt kan worden in badkamers of keukens. Ook gebruiken veel hotelketens interieurfolies in slaapkamers, receptieruimtes, entreehallen, liften, gangen en restaurants. Daarnaast is interieurfolie niet alleen op muren aan te brengen maar ook op deuren, ramen, kasten en meubilair. Met interieurfolie kun je dus efficiënt, stof-en reukvrij het interieur van een compleet hotel eigentijds optimaliseren.

Hotel restyle met Fabric-interieurfolie

Tips voor het gebruik van interieurfolie in hotels

De keuze in interieurfolies is groot: daarom is het goed om rekening te houden met de uitstraling van een hotel en de plek waarop het folie wordt aangebracht, wanneer je een folie uitkiest. Zo is interieurfolie met een marmerlook bijvoorbeeld heel geschikt voor douche- en toiletruimtes, terwijl interieurfolie met een houtnerf zich mooi leent voor bedden, kasten en deuren. Met de juiste inzet van interieurfolies kun je zelfs het beeld creëren dat een hotelkamer veel groter lijkt dan deze eigenlijk is. Regelmatig wordt in hotels vaak gekozen voor folies met een uitstraling van hout en natuursteen: dit draagt bij aan een warme, ingetogen uitstraling van een hotelkamer.

Hotels staan veelal bekend om hun stijlvolle interieur. Gasten willen graag verblijven in een hotelkamer die er modern en luxe uitziet. Interieurfolie kan daarom ook gebruikt worden om stijlvolle accenten toe te voegen aan een hotelkamer. Bijvoorbeeld door een statement wall te maken met folie met een linnen, houten of bakstenen look. Of door het hoofdeinde van het hotelbed te bekleden met een opvallende, stijlvolle interieurfolie in combinatie met de achterwand. Op deze manier wordt het bed een echt center piece in de kamer.

Selecteer interieurfolies voor hotels bij Tripa

Of het nu gaat om het moderniseren van de meubels in hotelkamers, het opknappen van de balie bij de receptie of het stijlvol aankleden van de entree en de wandelgangen; interieurfolie laat zich eenvoudig aanbrengen en geeft elke ruimte een moderne, nieuwe uitstraling. Bekijk nu ons brede assortiment aan interieurfolies van hoge kwaliteit, ideaal voor het duurzaam renoveren en restylen van elk soort hotel!

Nieuwe look hotel met leer-look interieurfolie