Interieurfolies voor kantoorgebouwen

Interieurfolies voor kantoorgebouwen

Wist je dat de inrichting van een kantoor een groot effect kan hebben op het werk dat er gedaan wordt? Niet voor niets zijn veel werkgevers dan ook steeds meer bezig met het herinrichten en renoveren van kantoorgebouwen. Dat kan alleen wel een flinke investering zijn. Gelukkig is er daarom ook een simpelere, goedkopere manier om een kantoorinterieur te renoveren: met interieurfolies namelijk. Deze folies zijn niet alleen geschikt voor verschillende soorten kantoorruimtes – denk aan demonstratie, presentatie, meeting en experience rooms voor klanten – maar ook voor kantoormeubelen. In deze blog vertellen we je daarom alles over het inzetten van interieurfolies voor een vernieuwd, duurzaam en modern kantoorinterieur.

Meer productiviteit met interieurfolie op kantoor

De manier waarop een kantoor wordt vormgegeven, kan bepalen hoe productief de medewerkers dagelijks zijn. Beeld je maar in: een standaard recht toe, recht aan kantoor met grijze muren is een stuk minder inspirerend dan een flexibel ingerichte werkplek met kleur en textuur aan de muur. Met interieurfolies uit het assortiment van Tripa is dat laatste eenvoudig te realiseren. Ze zijn er in verschillende kleuren, materialen en prints. Interieurfolie is makkelijk aan te brengen om een statement wall te creëren, die elke soort kantoorruimte verandert in een creatieve, productieve plek.

Interieurfolie in de hal van een kantoorgebouw

Het is makkelijk om verschillende soorten interieurstijlen te introduceren met interieurfolie: denk bijvoorbeeld aan een industriële of juist een zen uitstraling op kantoor. Ook kantoormeubelen krijgen makkelijk een nieuw jasje. Voor bureau’s, kantoorkasten, vergadertafels en ander meubilair is interieurfolie met bijvoorbeeld een hout- of een effenlook erg geschikt.

De voordelen van interieurfolies voor kantoorgebouwen

De interieurfolies uit ons assortiment zijn in een handomdraai aangebracht. Dat is bovendien ook nog eens een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een volledig nieuwe kantoorinrichting. Daarnaast is een keuze voor interieurfolie ook nog eens een duurzame keuze. Er wordt immers niet vervangen, maar hergebruikt. Bovendien zijn er verschillende soorten interieurfolies op de markt die worden gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen. Dat is dus goed voor het milieu, voor de portemonnee én voor het aanzien van elk bedrijf.

Kantoor interieurfolies bij Tripa BV

Bij Tripa weten we alles van het gebruik van interieurfolies op kantoor. In onze webshop vind je dan ook een ruim aanbod aan interieurfolies, van bekende en vertrouwde merken zoals Coverstyl. Interieurfolie staat erom bekend gebruiksvriendelijk, duurzaam en kosteneffectief te zijn. Dat maakt het de ideale keuze voor elke soort kantoorrenovatie.