Lamidesk Easy Shift

Eenpersoons bediening door voetpedaal

10% korting

ALLEEN IN MAART AL VANAF € 9.750,-

04 Lamidesk perspective cutted mounter applicator JPG 1MB

Werk effectiever

lamidesklogo_@300px

De Lamidesk Easy Shift is een gebruiksvriendelijke applicatietafel met gemotoriseerde aansturing. Met deze gemotoriseerde uitvoering kan de gebruiker daardoor eenvoudig en zonder hulp, grote prints monteren. Dankzij de zeer stevige constructie en kwaliteitscomponenten heb je hier een toestel dat volcontinu kan werken. Een geweldige machine om mee te werken! Lamineren en appliceren zonder luchtbellen of vouwen! Het produceren van banners, reclameborden, foto's, verkeersborden en full color afbeeldingen is op deze tafels geen probleem. Elke geschikte ondergrond is mogelijk zoals glas, acrylaat, karton, pvc, schuimplaat, zelfklevende folie, borden, plaatmateriaal, glas, spandoek, metaal, hout, etc. De machine is door de optionele verwarmde roller zeer geschikt voor het monteren van foto's en prints achter glas.

e Lamidesk Easy Shift met verwarmde roller en led-verlichting

Eenpersoons bediening

Het grote voordeel van de Lamidesk Easy Shift is dat de machine door één persoon kan worden bediend. Hierdoor is hele werkgebied is gemakkelijk toegankelijk. Door de gemotoriseerde aandrijving en dubbel voetpedaal houd je je handen vrij voor een precieze positionering van te lamineren materialen. 

lamidesk flyer En 2017 1_7.cdr

Efficiënt

Schakelaars zijn overal op de tafel toegankelijk. De omhoog / omlaag-bediening van de rol wordt gedaan via één van de vijf knoppen op de machine. Hierdoor werk je als operator efficiënter en verloopt het productieproces nog sneller.

e Lamidesk Easy Shift dubbele voetpedaal

Dubbele voetschakelaar

Met de dubbele voetschakelaar kun je de beweging van de wals van beide kanten regelen en hoef je als operator niet steeds van positie te wisselen.

De Lamidesk Easy Shift is verkrijgbaar in 1.60 en 2.10 meter breed

De Lamidesk Easy Shift van 1.60 breed is verkrijgbaar in 3, 4 en 5 meter lengte en de Lamidesk Easy Shift van 2.10 breed in 3 en 4 meter lengte.

Standaard kleuren Lamidesk Easy shift

Andere mooie kleuren tegen meerprijs beschikbaar. 

 • RAL 9005

 • Geel

  8309-12

 • Oranje

  8301

 • Groen

  8349-17

 • Blauw

  8339-06

 • Grijs

  8369-00

opties

Lamidesk EasyShift_3

Verwarmde wals

Als je prints achter glas of plexiglas monteert, moet je een verwarmde wals hebben, omdat de lijm absoluut transparant moet zijn. De verwarmde wals levert dan een perfect resultaat op. Vooral voor fotografen en bedrijven die veel met glasproducten werken is de verwarmde rol een aanbevolen optie.

verlichting_1

Verlichting

De machine kan worden geleverd met een tafel verlicht door LED-strips, waardoor het hele werkblad is verlicht. Het materiaal wordt vanaf de onderzijde verlicht, zodat je zo optimaal mogelijk je werk kan positioneren.