voor professionals in Print en Sign

Tripa is binnen de sign industrie al ruim 30 jaar een toonaangevende distributeur van groot formaat full-colour printers, snijplotters, zelfklevende – en niet zelfklevende materialen voor de reclame en decoratie industrie in Nederland. Vanuit ons pand in Vianen versturen wij dagelijks alle orders naar klanten in de Benelux. Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een:

Medewerker administratie (m/v) 32 uur

Wat ga jij doen?

Je bent de brug tussen de afdeling verkoop binnendienst en administratie. Niet alleen voor Tripa maar ook voor onze zuster organisatie Pantoon Benes in België. Je onderhoud de artikeldatabase in onze administratie en webshop en voert regelmatig controles hierop uit. In deze afwisselende functie werk je zowel zelfstandig als nauw samen met collega’s. 


Wat zoeken wij in jou?

Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op MBO-niveau, of aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je bent secuur en kan goed zelfstandig werken. Je hebt veel ervaring met Microsoft Office software (Excel, Word en Outlook) en bij voorkeur ook met Exact Globe.


Wat bieden wij jou?

In ruil voor jouw kwaliteiten en inzet bieden wij jou een uitdagende functie waar het salaris op afgestemd is.  Je maakt deel uit van een gezellig team waarin jouw eigen inbreng welkom is.

Ben jij een veelzijdige, administratieve toevoeging voor het team, reageer dan meteen en stuur je c.v. naar vacature@tripa.nl