chemica_logo@300px

Flex textieltransfer
met mooie matte soft touch

Voor katoen, nylon, polyester

 • Dikte

  90 micron

 • Geschikt voor

  Katoen, nylon én polyester

 • Perstijd

  120°C - 20s  en 140°C - 5s

 • Kleuren

  21 trendy soft touch kleuren

 • Wassen

  Tot 60˚C Wasbaar

De nieuwe generatie universele Flex

Als je van sport en competitie houdt, dan is Quickflex Revolution zeker iets voor jou! Deze nieuwe textieltransfer is het gekozen product van het jaar 2019 op de SGIA beurs. Het is water-based en milieuvriendelijk.

Een makkelijk te pellen water-gebaseerde matte PU film met een mooie soft touch, voor universeel gebruik. Voor Katoen, nylon én polyester!

Waarom Quickflex Revolution?

Een universele flex

Eén textieltransfer voor alles. Katoen, polyester en nylon. Werkkleding, t-shirts, petjes, schoenen, tassen, sportartikelen, etc.

Makkelijk te verwerken

De flex is makkelijk te snijden. Door de goed uitgebalanceerde drager blijven kleine details niet aan je handen kleven.

Warm en koud te pellen

Quickflex Revolution is een Flex die warm en koud is te pellen, dus zonder wachttijden. Hierdoor kun je nog meer items verwerken in kortere tijd.

Meer productiviteit

Quickflex Revolution is zeer makkelijk te pellen en aan te brengen. Als je veel logo's moet verwerken kun je gestapeld persen.

Veilig voor de handen

Het product is water-based geproduceerd. Dus zonder toevoeging van oplosmiddelen. Certified Oeko-tex Standard 100 Class I

Mooie uitstraling

De 21 trendy kleuren hebben een matte finish en een mooie soft touch. Hierdoor krijgen de producten een professionele uitstraling. Het flex wordt als het ware een deel van het product.

Tripa als partner

jack-hendrix

Sinds 2000 is Tripa al 'hofleverancier' van ons machinepark en print & snijmedia. De service en het meedenken zijn een groot goed van Tripa, waardoor ze echt uitblinken. We gebruiken wel eens de zin “Wij zijn ongeveer getrouwd met Tripa”. In die 20 jaar zijn we soms samen te rade en ten strijde moeten gaan bij producenten, daar plukt elke klant van Tripa nog elke dag de vruchten van.

Jack Hendrix

DIRECTEUR/EIGENAAR HENDRIX BELETTERING & RECLAMEPRODUCTEN
erik-e-design

In 2006 kreeg ik via een collega het adres van Tripa als leverancier van folie en snijmachines. Mijn eerste snijplotter, textielpers en folies heb ik daar aangeschaft en eigenlijk nooit meer naar een andere leverancier gezocht. Met Tripa heb ik door de jaren heen een goede en vertrouwde zakelijke relatie opgebouwd. Altijd een correct en eerlijk advies, stabiele leveringen en goede service.

Erik

Eigenaar e-design & styling

Quickflex sample?

Omdat je deze Quickflex echt met eigen ogen moet zien en voelen kun je hieronder een sample aanvragen. Vul dit formulier in en we sturen er ééntje zo snel mogelijk jouw kant op!