Roland LV Series

koppel een lasergraveermachine
aan een VersaUV LEF/LEF2-printer

De perfecte combinatie

Met één druk op de knop verbazingwekkende creaties maken? Dat kan wanneer je de LV-lasergraveermachine koppelt aan een VersaUV LEF/LEF2-printer. Creëer op deze manier fantastische mooie en onderscheidende producten.

Uiteenlopende materialen

Met de LV lasergraveermachine kun je o.a. hout, leer en acryl uitsnijden, markeren op glas en gecoat metaal. Met de UV-LED-printers kun je verbazingwekkend fotorealistische kleuren, texturen en gesimuleerde 3D-embossing printen. Je kunt kiezen uit glanzende en matte afwerking en printen op objecten en media tot wel 100 mm dik. Wanneer je deze twee combineert, heb je een krachtige, geïntegreerde oplossing voor het creëren van hoogwaardige maatwerkproducten.

Eenvoudige integratie

Het is eenvoudig om de graveermachine van de LV-serie te integreren in uw huidige print workflow en er is een keuze uit verschillende machineformaten, afhankelijk van uw ruimte, budget en mediavereisten.

lv-series

Wil je een demo of alleen meer info van dit droomkoppel?

ROLAND-LV-SERIES-MAILING_met-engel
combo_lv_lef 2
combo_lv_lef 1

voeg WAARDE TOE

Deze extra toffe afwerkmogelijkheden geven je de kans om mooie onderscheidende producten te maken en nieuwe markten aan te boren.

WERK EFFICIËNTER

Je verkort aanzienlijk het productieproces omdat je nu zelf de controle over de afwerking en output hebt.

Continuïteit

Beide machines worden ondersteund door één betrouwbare leverancier. Tripa biedt de service en ondersteuning zodat je nooit stil hoeft te staan.

Wil je een demo of alleen meer info van dit droomkoppel?

overtuigd? Bestel dan hier jouw lasergraveermachine en/of printer

inkten

Alleen op Valentijnsdag!

Gratis set inktcartridges t.w.v. 500 euro. Bij aanschaf van een lasergraveermachine en LEF printer samen.