Nies- en kuchschermen

Een nies- en kuchscherm is een mooie manier om de verspreiding van nies- en hoestdruppeltjes tegen te gaan. In ons assortiment hebben wij geschikte folies om deze schermen te maken en te bedrukken, maar ook kant-en klaar nies-en kuchschermen.

x8-polyester-175micron
X8

Polyester 175 micron

Voor binnen- en buitenreclame op muren en vloeren voor 
De WW300 is een gekalanderde monomeer printfolie met een dikte van 100 micron. De folie heeft een levensduur tot 4 jaar en brandnormering EN13501-1.

designguard
X8

Designguard

Design en bescherming in één
De Designguard is een wit, mat polyester textiel gemonteerd op polyesterfilm met een dikte van 360 micron. 

postersnaps
X8

Postersnaps

Klemprofielen voor systeemplafonds
Postersnaps zijn verkrijgbaar op meerdere breedtes. Ze zijn i.c.m. met een hangingsset ideaal om bepaalde uitingen eenvoudig aan een systeemplafond of houten profiel op te hangen.

Hanging-Guard-kant-en-klaar
X8

HangingGuard kant-en-klaar

Veilige afscheiding tussen medewerkers en klanten/bezoekers tegen het Corona virus
Hanging guard kant-en-klaar is een hangend optisch helder kant en klaar niesscherm voor eenvoudige plafondmontage. De Hanging guard kant-en-klaar wordt compleet met alle bevestigingsmiddelen geleverd en is verkrijgbaar in drie afmetingen.

Hanging-Guard-black
X8

hangingguard easy black

Veilige afscheiding tussen medewerkers en klanten/bezoekers tegen het Corona virus
Hanging guard Easy Black is een hangend optisch helder kant en klaar niesscherm voor eenvoudige plafondmontage. De boven- en onderzijde zijn reeds voorzien van een zwarte dibondstrip. 

Hanging-Guard-white
X8

HangingGuard Easy white

Veilige afscheiding tussen medewerkers en klanten/bezoekers tegen het Corona virus
Hanging guard Easy White is een hangend optisch helder kant en klaar niesscherm voor eenvoudige plafondmontage. De boven- en onderzijde zijn reeds voorzien van een witte dibondstrip.