Glasfolies

Ramen zijn uitermate geschikt voor communicatie-uitingen. Met een mooi ontwerp en/of duidelijke boodschap vang je de aandacht van voorbijgangers. Hiervoor zijn verschillende folies beschikbaar. Zowel voor tijdelijke als permanente uitingen. Met een communicatieboodschap op glasfolie maak je jouw raam mooier en functioneler!

 

 

jt8300-wit
Mactac

JT8300 Dot mat wit

Geschikt voor middellangdurende binnenreclame op ramen en deuren
De JT 8300 Dot Mat Wit is een matte, witte, gekalanderde monomeer printfolie met een dikte van 120 micron.  De folie heeft een levensduur tot 1 jaar en brandnormering EN 13501-1. Deze folie heeft een Kraft-liner. Geschikt voor ramen en deuren.

jt8300-transparant
Mactac

JT8300 transparant

Voor middellangdurende binnenreclame op ramen en deuren
De JT 8300 Dot Glanzend Transparant is een glanzende, transparante, gekalanderde monomeer printfolie met een dikte van 120 micron. De folie heeft een levensduur tot 1 jaar en brandnormering EN 13501-1. Deze folie heeft een Kraft-liner. Geschikt voor ramen en deuren.

emblem-magicgrip-white
Emblem

Magic grip wit

Voor kortdurende binnenreclame op ramen
De Magic grip white is een witte, zijdeglanzende polypropyleen printfolie met een dikte van 160 micron. Heeft een levensduur tot 6 maanden. Geschikt voor ramen en is statisch hechtend.

emblem-magicgrip-clear
Emblem

Magic grip helder

Voor middellangdurende binnenreclame op ramen
De Magic grip helder is een transparante, glanzende polyester printfolie met een dikte van 110 micron. Heeft een levensduur tot 6 maanden. Geschikt voor ramen en is statisch hechtend.

windowblock-dfp25
Aslan

Windowblock DFP 25

Voor middellangdurende binnenreclame op ramen
De Windowblock DFP 25 is een dubbelzijdige, glanzende polymeer printfolie met een dikte van 180 micron. Heeft een levensduur tot 3 jaar. Geschikt voor ramen.

JT8500wg-rt
Mactac

JT8500 WG-RT

Voor middellangdurende binnen- en buitenreclame op ramen en deuren

De JT8500 WG-RT is een witte, glanzende, monomeer printfolie met een dikte van 95 micron. Heeft een levensduur tot 3 jaar. Geschikt voor ramen en deuren.

Wil je nog meer folies voor glas zien?