Laminaat voor vloerstickers

Een vloerlaminaat wordt aangebracht om de laag inkt bovenop de print te beschermen tegen slijtage en UV. Laminaten geschikt voor vloerstickers hebben bovendien een anti-slip toplaag. Zeer geschikt voor o.a. kantoorruimtes, restaurants, sanitair, sauna's, laboratoria, winkelingangen, garages. Gelamineerde vloerstickers hebben een langere levensduur. Klik hier voor meer informatie over antislip normering.

polarfloor
MACtac

Streetlam

Voor middellangdurende binnen- en buitenreclame op vloeren
De Streetlam is een PVC laminaat met een dikte van 385 micron met een levensduur tot 6 maanden als vloerlaminaat Een hoge anti-slip normering (R12) dus ideaal voor sauna's, sportscholen en bedrijven met bv. vochtige ruimtes.

floorgraphic-pp
X8

Floorgraphic PP

Voor middellangdurende binnenreclame op vloeren
De Floorgraphic PP is een polypropyleen mat laminaat met een lichte structuur en een dikte van 125 micron. Heeft een levensduur tot 2 jaar en anti-slip normering R9.

floorgrahic-slipstop
X8

Floorgraphic Slip Stop PP

Voor kortdurende binnen- en buitenreclame op vloeren
X8 Floorgraphic Slip Stop PP is een matte, polypropyleen laminaat met een lichte structuur met anti slip en heeft een dikte van 125 micron. Anti-slip normering R9.

flogra3
Emblem

Vloerlaminaat Flogra3

Voor kortdurende binnen- en buitenreclame op vloeren
De vloerlaminaat Flogra3 is een gestructureerd PVC laminaat voor het beschermen van prints en op POS-reclame met anti-reflex oppervlak met een dikte van 120 micron. Heeft een levensduur tot 4 maanden en anti-slip normering R9.

floorprotect
Aslan

Floorprotect MP326

Voor kortdurende binnen- en buitenreclame op vloeren
De Floorprotect MP326 is een PVC laminaat met een dikte van 125 micron. Heeft een levensduur tot 6 maanden en anti-slip normering R9.

Wil je nog meer vloerlaminaten zien?