Vloerstickers

Vloerstickers of vloermarkeringen zijn er om mensen een richting op te wijzen, iets extra onder de aandacht te brengen of om een ruimte te voorzien van stoere decoratie. Dit hoeft allang niet alleen maar binnen te zijn. Ben je op zoek naar een vloersticker voor POS, een asfaltsticker of materiaal voor het bekleden van grote oppervlaktes? Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze!

ww300-2
Mactac

WW 300

Voor middellangdurende binnen- en buitenreclame op muren en vloeren.
De WW300 is een gekalanderde monomeer printfolie met een dikte van 100 micron. Heeft een levensduur tot 4 jaar en brandnormering EN13501-1. Geschikt voor beton en tegels.

streetrap
Mactac

Streetrap

Voor kortdurende binnen- en buitenreclame op vlakke of licht ruwe oppervlakken
De Streetrap is een witte, matte, polymeer gekalanderde printfolie met een dikte van 85 micron. Geschikt voor beton en tegels en heeft een levensduur tot 6 maanden. 

wrapthestreet
Aslan

Wrap the street DFP 46

Voor kortdurende binnen- en buitenreclame op ruwe oppervlakken
De Wrap the street DFP 46 is een witte, glanzende, gekalanderde polymeer printfolie met een dikte van 80 micron. Removable. Heeft een levensduur tot 6 maanden en brandnormering EN 13501-1. Geschikt voor asfalt, beton en tegels.

dotfloors
Mactac

JT8300 dot floors

Voor kortdurende kosteneffectieve vloerafbeeldingen binnen
De JT 8300 Dot Floors is een witte, matte, gekalanderde monomeer printfolie met een dikte van 200 micron. Removable. De folie heeft een levensduur tot 3 maanden ongeprint, tot 1 maand geprint en aangebracht en brandnormering EN13501-1. Geschikt voor beton en tegels.

polarfloor
X8

Polar floor

Voor kortdurende binnenreclame op vloeren en kortpolig tapijt
De Polar floor is een witte, matte, anti-slip printfolie met een dikte van 170 micron. Heeft een levensduur tot 6 maanden en brandnormering EN13501-1. Geschikt voor vloeren binnen en kortpolig tapijt.

jt8500
Mactac

JT8500 WM-HTT

Voor korte -of middellangdurende binnenreclame op apolaire ondergronden en vlakke vloeren
De JT8500 WM-HTT is een witte, glanzende, gekalanderde monomeer printfolie met een dikte van 95 micron. Heeft een levensduur tot 3 jaar en brandnormering EN13501-1. Geschikt voor tegels.

Wil je nog meer folies voor vloeren zien?