Tripa introduceert: SOIF interieurfolie

Tripa introduceert: SOIF interieurfolie

Bij Tripa kun je terecht voor het veelzijdige interieurfolie van Cover Styl. Ideaal om elke soort ruimte een make-over mee te geven, van woonkamers tot een volledige kantoorinrichting. Sinds kort bieden we bovendien een nieuwe lijn aan interieurfolie aan: SOIF van Samsung Film. We vertellen je er alles over in deze blog.

Samsung Film interieurfolie

Het Zuid-Koreaanse Samsung Film is in het land van herkomst al ruim 20 jaar een toonaangevende producent op het gebied van interieurfolie. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid naar Europa en heeft Tripa de primeur om hun producten aan te bieden aan onze klanten. We hebben een selectie gemaakt uit de ruim 450 dessins van SOIF interieurfolie en bieden daar op dit moment 81 van aan. Het is een breed scala aan verschillende designs en uitvoeringen, van hout en beton tot textiel en marmer. Een mooie toevoeging in deze collectie is de Versa-tile serie. Deze is dankzij een extra anti-sliplaag geschikt voor oppervlakken waar veel overheen wordt gelopen, zoals vloeren en trappen.

Ook is er de Premium Matt-serie. Dat zijn ultra-matte interieurfolies met een hout-, textiel- of betonlook. Ideaal voor bijvoorbeeld meubels, keukens of (delen van) wanden. Dankzij de ruime keuze aan matte interieurfolies kun je nog eenvoudiger inspelen op de laatste trends. Mat hout en beton komen namelijk veel terug in zowel particuliere als professionele interieurs. Zoals je van ons interieurfolie mag verwachten, is ook de Premium Matt-serie eenvoudig in gebruik en goed vervormbaar zodat het op verschillende oppervlakken en vormen aangebracht kan worden.

De mogelijkheden van interieurfolie

De toevoeging van SOIF aan ons toch al ruime aanbod van Cover Styl zorgt ervoor dat we bij Tripa nu echt alles hebben wat je je kunt wensen op het gebied van interieurfolies. Zoals je van ons gewend bent, hebben we de producten van zowel SOIF als Cover Styl uitgebreid getest in ons eigen laboratorium, zodat we je zeker weten echte kwaliteit kunnen garanderen.

Interieurfolie is de perfecte manier om een ruimte of een meubelstuk een nieuwe uitstraling te geven, zonder dat je daarvoor hoeft te verbouwen of nieuwe hoeft aan te schaffen. Dat maakt het voor zowel particuliere als zakelijke klanten een aantrekkelijke optie. Het is namelijk een stuk goedkoper en sneller, en zorgt bovendien voor een stuk minder overlast. Met interieurfolie kun je onder andere de volgende oppervlakten en objecten een make-over geven:

  • Deuren
  • Wanden
  • Meubels
  • Counters
  • Keukenkastjes
  • Vloeren
  • Trappen

Interieurfolie experts bij Tripa

Interieurfolie is vaak net wat anders in gebruik dan bijvoorbeeld car wrap folie. Daarom raden we onze twee-daagse training aan. Binnen twee dagen laten we je niet alleen kennismaken met onze folies van SOIF en Cover Styl, maar leer je ook nog eens alles over het aanbrengen van folie op deuren, keukens, meubels en muren. Na het afronden van de training ontvang je van ons een certificaat en mag je jezelf met recht een interieurfolie specialist noemen!

Ontdek ons nieuwe aanbod SOIF interieurfolie, vraag een sample book aan, meld je aan voor de Tripa Academy of stel je vragen over interieurfolie aan onze ervaren klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen en adviseren in het gebruik van onze ruime collectie interieurfolie.