Volg jij het YouTube-kanaal van Tripa al?

Volg jij het YouTube-kanaal van Tripa al?

Bij Tripa voorzien we je graag van advies over alles dat met print en sign te maken heeft. Dat doen we op onze website en in de productspecificaties, maar wist je dat we ook op YouTube actief zijn? Daar brengen we je op de hoogte van nieuwe producten, geven we tips voor het onderhouden van plotters en printers en bieden we inspiratie voor verschillende soorten printmedia. Ben jij al abonnee?

Inspiratievideo’s van Tripa

Ons YouTube-kanaal barst van de inspiratievideo’s. Deze geven je een beeld van onze producten en alle projecten waar je ze voor kan gebruiken. Neem bijvoorbeeld de playlist voor Cover Styl’ Interieurfolie. Bekijk eenvoudig op welke manieren dit handige interieurfolie allemaal gebruikt kan worden: van de renovatie van een ziekenhuis tot de make-over van een hotel in Parijs! Ook worden in een video de voordelen van interieurfolie ten opzichte van schilderwerk uitgelicht. Of je nu je keuken een nieuwe look wil geven of een heel bedrijfsgebouw in een nieuw jasje wil steken: bekijk eerst eens onze YouTube pagina om inspiratie op te doen voor je volgende project.

Tripa YouTube kanaal 2023

Tips & tricks op YouTube

Bij veel printmedia is het zo dat je bepaalde handigheidjes moet weten om het product op de juiste manier te kunnen gebruiken. Denk aan het aanbrengen van raamfolie of het snijden van carwrap folie. Daarom hebben we op het YouTube-kanaal van Tripa video’s verzameld met de handigste tips & tricks voor het gebruik van onze producten. Alle handigheidjes die wij kennen, geven we op deze manier door aan jou. We laten je bijvoorbeeld zien hoe je printfolie aanbrengt en ook weer verwijdert, waar je op moet letten bij het aanbrengen van raamtextiel en hoe je witte inkt op zijn allermooist naar voren laat komen in elke print die je maakt. Zo weet je zeker dat je de mooiste kwaliteit krijgt bij het gebruik van al onze producten!

Support op YouTube

Onze supportafdeling maakt ook graag gebruik van ons YouTube-kanaal. We krijgen namelijk regelmatig vragen over het vervangen en schoonmaken van printkoppen, het onderhouden van snijplotters of het laden van media in een bepaalde printer. Daarom hebben we alle video’s met uitleg hierover gebundeld in een aantal playlists. Zo kunnen we je een stuk makkelijker van een antwoord voorzien dan via de telefoon. Van uitleg over alle functionaliteiten van HP printers tot een stap voor stap demonstratie van de software SignLab: elke vraag die je hebt, proberen we te beantwoorden op ons YouTube-kanaal.

Er staan al een hoop informatieve video’s op ons YouTube-kanaal, en dat worden er de komende tijd alleen maar meer. Nooit meer een nieuwe video missen? Abonneer je dan op @TripaVideo. Zo weet je zeker dat je op de hoogte blijft van al onze nieuwtjes!