voor professionals in Print en Sign

Contact

Tripa BV | Laanakkerweg 12 | 4131 PA Vianen | telefoon: 0347-366 711

Gera

Gera van Haarlem


Manager commerciële binnendienst
0347-366 711
Mail Gera van Haarlem
Rob

Rob Weder


Commerciële binnendienst
0347-366 711
Mail Rob Weder
Cindy

Cindy Kuipers


Commerciële binnendienst
0347-366 711
Mail Cindy Kuipers

Over ons

Over Tripa

We zijn trots dat wij al meer dan 30 jaar de meest toonaangevende totaalleverancier voor professionals in print en sign in Nederland zijn. Want Tripa is meer dan een gewone groothandel voor de print- & signindustrie. We voegen waarde toe door ervaring en expertise te combineren. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de machines waarmee je werkt compleet zijn afgestemd op het te printen materiaal. Geen onverwachte resultaten meer!

We geven naast demonstraties van ons aanbod in machines en media ook graag advies bij het zoeken naar nieuwe afzetmarkten en nieuwe afwerkmogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan indoor- en outdoordecoratie.

Tripa levert kwaliteit

In ons eigen laboratorium testen wij nieuwe producten zelf op vitale eigenschappen en analyseren we onverhoopte klachten. Ook testen onze accountmanagers de producten  zelf. Zo weten ze altijd precies welke materialen voor welke toepassingen het meest geschikt zijn.

Showroom boordevol inspiratie

We leveren niet alleen de beste producten, we denken ook met onze klanten mee over hun toepassing. Daarom hebben we een showroom ingericht waar we heel veel mogelijkheden tonen en state-of-the-art toepassingen.

Onze grote collectie zelfklevende folies, al dan niet met 'special effect'-laag, zijn geschikt voor een grote variatie aan sign- en grafische toepassingen voor korte of lange levensduur. Dan praten we over banners, displays, vlaggen, labels, oppervlakken binnenshuis (wanden, deuren, andere gladde vlakken), stands voor exposities en nog veel meer.