Verzenden en bezorgen

Niets gaat ons te ver

Alles uit voorraad
Wij doen er alles aan om een zo hoog mogelijke score te halen op next day delivery van ons standaard assortiment. Apparatuur, software en sommige interieurfolies hebben een langere levertijd.

Dagelijks geleverd
Bestellingen die voor 17.00 uur bij ons geplaatst worden, worden door DHL de volgende werkdag voor 12.00 uur bij je geleverd. We kunnen je helaas geen garantie bieden in verband met omstandigheden waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen, zoals vertragingen bij DHL. Aan de genoemde levertijd kan geen rechten ontleend worden.

Als de waarde van je bestelling hoger is dan € 250,00 (excl. BTW) dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Voor kleinere bestellingen zijn de kosten voor handling en verzending € 25,00.

Spoedlevering
Heb je met spoed materiaal nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. We kunnen dan tegen een vergoeding een koerier laten rijden.

Afhalen
Het is mogelijk tijdens kantooruren bestellingen af te halen op ons adres op de Laanakkerweg 12 in Vianen. Vul vooraf je bestelling in op de webshop en selecteer in het kassascherm de optie afhalen. Handelingskosten voor een afhaalopdracht zijn € 14,95,- per order met een waarde onder de € 250,- (excl. BTW) is je order hoger dan vervallen de handelingskosten. Het is wel verstandig te wachten met op pad gaan tot je van onze klantenservice een bevestiging van de verwerking van je bestelling hebt ontvangen.