Carwrap training

 • Datum

  Op aanvraag

 • Trainingsduur

  7 uur

 • Kosten

  €250,-

 • Locatie

  Laanakkerweg 12 | 4131 PA in Vianen

Haal het beste uit jezelf
en de Mactac ColourWrap folie

mactaclogo_@400px

Voor wie?
Een goed uitgevoerde carwrap is een mooie maar uitdagende klus waar veel technische en materiaalkennis voor nodig is. Het beste eindresultaat bereik je door de juiste stappen te volgen gecombineerd met de  waardevolle tips en tricks van een echte carwrap professional. Wil jij het beste uit jezelf en het materiaal halen, dan is deze carwrap training zeker geschikt voor jou. De training wordt in het Nederlands gegeven. Om een persoonlijke begeleiding te garanderen beperken we het maximaal aantal deelnemers tot zes. Wees er dus snel bij!

Training op locatie op maat
Het is ook mogelijk om een training op locatie te krijgen. We stemmen deze training af op het niveau van de deelnemers dat we via een intake gesprek kunnen vaststellen. We kunnen dan ook inspelen op eventuele speciale wensen.

Inhoud van de training

De training zal een klein deel uit belangrijke theorie bestaan. Het grootste deel zal praktijktraining zijn. Verschillende soorten folies, productiemethodes en printtechnieken zullen in de training aan bod komen. Met de gespecialiseerde kennis die tijdens de theorie is opgedaan kun je direct aan de slag. De training wordt gegeven door Carwrap professional Jelmen Lopatka.

ADRES | Tripa BV

Laanakkerweg 12, 4131 PA Vianen
T. 0347 - 366 711

mactac_colourwrap_key_visuals_10

Een Mactac gecertifieerde trainer/carwrap professional

De training zal worden verzorgd door Jelmen Lopatka. Jelmen is een zeer ervaren carwrapper.

 
mactac_colourwrap_key_visuals_09

De beste producten

Tijdens de training zal je werken met de beste kwaliteit cast producten. Zowel op gebied van printmedia en als van de kleuren wrapfolie.

mactac-plaktraining

Tips & tricks

Spanning en rek van de folie, de juiste aanbrengstemperatuur, applicatiewijze bij spiegels, diepe inkepingen en bumpers komen allemaal aan bod.

Programma

TIJD ONDERDEEL
08:30 uur Inloop + ontvangst
09:00 uur Theorie
11:00 uur Praktijktraining deel 1
12:30 uur Compleet verzorgde lunch
13:00 uur Praktijktraining deel 2
16:30 uur Einde training en vragenrondje + certificaat

Inschrijfformulier