headerimage-squid-tekst
Squid Rock en Coal
Squid Oak en Ash
chalk-bone-opaak

De zachte uitstraling van textiel op je ruit

Exclusief verkrijgbaar bij Tripa. Bestel nu in onze webshop!  Al vanaf 5 strekkende meter. De unieke textuur van SQUID zorgt voor een aangenaam natuurlijk gevoel en is verkrijgbaar in zes verschillende trendy kleuropties: Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock en Coal. Squid is verkrijgbaar in twee versies. De normale en opaak versie.

averylogo_@400px
Inspiratie-foto_s-8

Privacy en transparantie

Squid en Squid opaak zijn zelfklevende, transparante stoffen geschikt voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar overdag de inkijk belemmert. Het effect van Squid is vergelijkbaar met dat van etch glass of een voilegordijn, maar zijn unieke textuur geeft een warm, natuurlijk gevoel. De nieuwe versie van SQUID heeft een nog dichtere weving waardoor de inkijk niet alleen overdag maar ook 's avonds wordt belemmerd.

Squid-print-burocad-horeca

Beprintbaar

Squid is beprintbaar met eco-solvent en UV-inkten. Dit opent natuurlijk enorm veel deuren (en ramen) ! Personaliseer vergaderruimtes, geef een unieke twist aan een koffiebar, print logo's in vitrines, etc. Met digitale print is een unieke look voor elk project maar een stap verwijderd.

squid-beeld-1a

Reflectie direct zonlicht

Squid is zonwerend en houdt een groot deel van de zonnewarmte buiten.
Squid zorgt voor privacy waar je maar wilt. Alle kleuren hebben unieke zon-en warmtewerende eigenschappen. Kies de kleur die het beste bij jouw wensen past.

SQUID opaak reflecteert meer zonlicht dan de normale Squid en blijft dus koeler bij warm weer.

squid-opaque-look-705

SQUID voelen?

Vraag een sample aan!

(tegen betaling ontvang je ons Squid sample-pakket)