CoverStyl trainingen

CoverStyl trainingen

Met CoverStyl interieurfolie geef je eenvoudig een keuken, woon- of slaapkamer of kantoor een nieuwe look. Steeds meer mensen kiezen voor interieurfolie, omdat hiermee elke soort ruimte op een goedkope en simpele manier gerestyled of gemoderniseerd kan worden. Daarom is er ook steeds meer vraag naar gecertificeerde CoverStyl installateurs. In samenwerking met Solarscreen hebben we daarom een speciale praktijkgerichte CoverStyl training ontwikkeld. Bij Tripa kunnen zowel beginners als gevorderden een training volgen, waarin je de kneepjes van het vak leert. We zien je graag in ons leslokaal in Vianen, waar we je alles leren over het aanbrengen, verwijderen én repareren van beschadigingen van CoverStyl interieurfolie.

CoverStyl’ training deuren wrappen

Basistraining CoverStyl

Als interieurfolie nog een relatief nieuw product voor je is, begin je het beste met onze basistraining. Deze kun je in één dag volgen. Tijdens de basistraining krijg je zowel les in theorie als in de praktijk. We leren je onder andere hoe je CoverStyl interieurfolie kunt plakken op deuren, keukenkastjes en vakkenkasten en besteden extra aandacht aan het plakken van rechte hoeken. Bovendien krijg je een goodiebag van ons mee met de gereedschappen die je nodig hebt om met CoverStyl te kunnen werken. Zo kun je na het ontvangen van je certificaat direct aan de slag in de praktijk.

Gevorderdentraining CoverStyl

Als je het liefst meteen alle ins en outs van het werken met CoverStyl leert, is de gevorderdentraining het meest geschikt voor jou. Hierin komen namelijk dezelfde theorie- en praktijklessen uit de basistraining aan bod, maar gaan we in de uitvoering nog een stapje verder. De instructeur legt je tijdens de gevorderdencursus alles uit over het plakken van ronde hoeken en gebogen oppervlakken. Ook wordt er aandacht besteed aan muurinstallatie en het verwijderen en repareren van diverse soorten interieurfolie. Omdat de gevorderdentraining twee dagen duurt, is het ook mogelijk om bij ons meteen een overnachting en diner te boeken voor € 150,00 extra. Aan het einde van de training ontvang je een certificaat en kun je alle toepassingen van het werken met Cover Styl in de praktijk aan.

CoverStyl’ training wrap film afsnijden

CoverStyl training volgen

Wil je leren hoe je een oppervlak moet voorbereiden voor het aanbrengen van CoverStyl, hoe je beschadigingen dusdanig kunt repareren dat ze vrijwel niet meer zichtbaar zijn en hoe een juiste installatie in zijn werk gaat? Het komt allemaal aan bod tijdens onze CoverStyl trainingen. De trainingen worden meerdere keren per jaar gegeven en je kunt je eenvoudig inschrijven via onze website. Heb je vragen over de inhoud van de cursus of twijfel je tussen de beginners- of gevorderdentraining? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien je dan graag van het juiste advies.