Textiel als raamdecoratie: Squid

Textiel als raamdecoratie: Squid

Of het nu gaat om het creëren van privacy in een vergaderruimte of om het afschermen van een buitenraam: met het raamtextiel van Squid is het zo gebeurd. Squid en Squid Opaak zijn zelfklevend textiel, dat op een stijlvolle manier zorgt voor extra privacy in verschillende soorten ruimtes. Bovendien is dit soort textiel beprintbaar met eco-solvent en UV-inkten. Squid textiel is dus volledig te personaliseren en past daardoor in elk interieur. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met Squid? In dit blog hebben we alle voordelen en opties op een rij gezet.

Squid raamtextiel

Het zelfklevend Squid textiel is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, met al net zo stijlvolle namen:

  • Rock
  • Chalk
  • Coal
  • Oak
  • Bone
  • Ash

De verschillende varianten van Squid zorgen voor een stoere, industriële uitstraling in elk interieur, terwijl ze er tegelijkertijd ook voor zorgen dat men lastiger naar binnen kan kijken. Van binnen naar buiten behoud je juist wel het uitzicht. Dankzij de innovatieve samenstelling van Squid blijft het textiel zelfs ’s avonds en ’s nachts opaak genoeg om inkijk te belemmeren. Squid kan gebruikt worden op buitenramen, maar ook op de ramen van vergaderruimtes, op vitrines of op koffiebars. Doordat Squid textiel beprintbaar is, is het ook eenvoudig te personaliseren met een bedrijfslogo of een campagneboodschap.

Squid Textiel raamdecoratie kantoor

Naast het creëren van privacy zit er nog een groot voordeel aan het gebruik van Squid. Het raamtextiel heeft namelijk zonwerende eigenschappen. Squid is daardoor uitermate geschikt om ruimtes op een energiebesparende, milieuvriendelijke manier koeler te maken.

Squid en Squid Opaak

Er zijn twee versies van Squid: de standaard variant en Squid Opaak. Die twee verschillen vooral van elkaar in transparantie. Reguliere Squid is namelijk wat transparanter dan Squid Opaak. Dat betekent dat er meer zonlicht in een ruimte binnenkomt, maar ook dat dit textiel minder warmte afstoot. Reguliere Squid leent zich voor binnenruimtes, of ramen die overdag minder zonlicht vangen.

De toepassing van Squid als raamdecoratie

Belangrijk om te weten is dat de Squid Opaak-serie niet gebruikt kan worden op HR++ glas. De reguliere Squid is hier wel geschikt voor, met uitzondering van de variant in de kleur Coal en de beprinte Squid. Het is dus belangrijk rekening te houden met het soort glas en de wensen van een bedrijf of opdrachtgever bij het kiezen voor Squid raamtextiel.

Etalageraam-decoratie van Squid Textiel

Bij Tripa kun je terecht voor Squid en Squid Opaak raamtextiel in alle beschikbare kleuren. We leveren Squid al vanaf 5 strekkende meters. Ga dus snel naar onze webshop en gebruik het innovatieve Squid nu om privacy te creëren waar je maar wil!